Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon. Sre. ZAPRTO Tor, Čet.Pet. 12.00–16.00h Sobota po najavi trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  APEKS TUNGSTEN 2. STOPNJA PVD

  354,00 €
  XTX Tungsten balansirana 2. stopnja je izdelana na platformi XTX200, vendar z resnično edinstveno, dodano funkcijo: zaščitena je s trdim, vzdržljivim PVD zaključkom. Prevleka je izdelana iz visokokakovostnih razredov titana, cirkonija in kroma. Rezultat ni le videti izjemno privlačen, ampak ščiti vaš regulator pred poškodbami. 2. stopnja je primerna za uporabo v hladnih vodah.
  SKU: AP0354FPVD#
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  DRUGA STOPNJA:
  Pnevmatsko uravnotežena druga stopnja zagotavlja gladko in enostavno dihanje.
  Gumbi za čiščenje XTX so veliki in enostavni za upravljanje. Uporablja se 2-stopenjsko progresivno odpihovanje - pritisnite na odzračevanje ob strani za nižji pretok, kar je uporabno, kjer je potreben večji nadzor, kot je polnjenje dvižnih vreč itd., nato pritisnite na sredino za polni učinek čiščenja. Velika venturijeva ročica ima mehak oprijem iz gume, ki olajša iskanje in uporabo. Vzvod zmanjša količino vdora peska in je zato odporen na morebitno trenje, kar zagotavlja nemoteno delovanje. Gumb za upravljanje napora je enostaven za oprijem in ohranja potapljačev nadzor. Druga stopnja je izdelana z aktivno zaščito pred okužbami, saj so vsi oblikovani deli izdelani z dodatkom, ki ubija MRSA, ščiti pred E-Coli, bakterijami in glivami, zelo učinkovit je tudi proti virusom, plesni, kvasovkam in algam. Silikonski izpušni ventil izboljša dihalno zmogljivost regulatorja. Ustnik Comfo-bite™ pa praktično odpravlja utrujenost čeljusti. Toplotni izmenjevalec (patentiran), ki obdaja ventilski mehanizem, odvaja mraz, ki ga povzroča ekspanzija plina, hkrati pa črpa toploto vode iz okolice.