Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon. Sre. ZAPRTO Tor, Čet.Pet. 12.00–16.00h Sobota po najavi trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  Suunto Vyper Air z USB vmesnikom

  399,00 €
  Računalnik/globinomer Suunto Vyper Air z USB vmesnikom.
  SKU: SS018539000
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  Delivery date: 1-5 dni

  Suunto Vyper Air računalnik/globinomer napreden računalnik za potapljanje (s plinom), ki vsebuje možnost brezžičnega povezovanje in tehnološko napredni elektronski 3D kompas. Če iščete popoln računalnik za izračun dekompresijskega časa za vaše zapestje ali konzolo, je Suunto Vyper Air prava izbira.


  Wireless brezžično povezovanje
  Z dodatno brezžično povezovo, Suunto Vyper Air ura za potapljanje omogoča spremljanje pritiska v jeklenki na zapestju. Tlak je prikazan tako številčno kot tudi grafično, kaže pa tudi preostanek zraka. To vam omogoča, spremljanje različnih parametrov (tlak, globina, čas..) istočasno.

  Clear navigacijo
  Suunto Vyper Air ura za potapljanje ima edinstven elektronski 3D kompas, ki se lahko nagne do 45 stopinj v vseh smereh, zaradi česar je branje številk pod vodo jasno in natančno.

  Ostale operacije
  Na Vyper Air je zaradi velikih številk in črk na zaslonu odčitavanje enostavno. Ima tudi osvetlitev zaslona. Računalnik ima štiri velike gumbe, s katerimi je možno operirati tudi v rokavicah. Suunto Vyper Air računalnik za potapljanje lahko nosite kot zapestno enoto z zaščitnim škornjem, ali montiran kot konzolo.

  Multi-mode vsestranskost
  Suunto Vyper Air ura za potapljanje vključuje Air, Nitrox in Gauge načina. Uporabljamo lahko obogaten zrak mešanice med 21% in 100% kisika. Prav tako lahko prilagodite parcialni tlak kisika med 0,5 in 1,6 bar. V načinu Gauge, lahko uporabljamo tudi kot globinomer in časovnik s spominom.

  Z Suunto Vyper Air omogoča hitro in enostavno preklapljanje med mešanicami in plini med samim potopom. Računalnik ima tudi vizualne in zvočne alarme za globino in za nizek tlak v jeklenki.

  Prilagodljivo dekompresijo
  Uporaba Suunto Deep Stop RGBM algoritema, Suunto Vyper Air računalniku omogoča izračun dekompresije in optimalnega časa dviga. Za globlje potope pa ima možnost Deep Stop-dodatna varnost, da se na vmesnih točkah ustavljamo.

  Načrtovanje in pregled

  Suunto Vyper Air ura za potapljanje omogoča testiranje prihajajočih potopov. Tako si lahko potop splaniramo že v naprej. Svoje potope in ostale podatke pa si lahko ogledamo preko Suunto Dive Manager PC programske opreme. Prav tako pa vidimo tudi podroben grafični prikaz potopov.