Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon.-Pet.: 9.00–17.00h
Sobota: Po dogovoru; trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  APEKS REGULATOR XTX 200 TUNGSTEN DIN 5 PORT SWIVEL CEV

  1036,00 €
  XTX Tungsten je zgrajen na platformi XTX200, zaščiten je s trdim, vzdržljivim zaključkom PVD. Prevleka je izdelana iz visokokakovostnih razredov titana, cirkonija in kroma. Inovativni Diver zamenljiv izpušni sistem (DCE). Za dodatno napeljavo cevi je na voljo opcijsko 5. vhod. Lahko se spremeni iz konfiguracije cevi za desno stran v levo. Na voljo v konfiguraciji YOKE ali DIN. Cevi so lažje, bolj prilagodljive in trpežne. Zbalansiran regulator je primeren za uporabo s hladno vodo (pod 10 C). Združljiv z EAN40.
  SKU: AP0336F5J
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  Prva faza:
  -FSR prva faza
  -Edinstvena preuravnotežena zasnova membrane – ko se potapljač spušča, funkcija preuravnoteženosti omogoča, da se srednjetlačni plin v cevi poveča s hitrostjo, ki je hitrejša od okolice.
  -2x vhod HP in 4 MP vhodi so nagnjeni za optimalno napeljavo cevi.
  -Okoljski suhi sistem preprečuje, da bi voda vstopila v glavno vzmetno komoro in s tem preprečila nabiranje ledu ter preprečila mulj in kontaminacijo.
  -Na voljo tudi z volframom DS4.
  Druga stopnja:
  -Pnevmatsko balansirana druga stopnja zagotavlja gladko in enostavno dihanje.
  -Gumbi za čiščenje XTX so veliki in enostavni za upravljanje. Uporablja se 2-stopenjsko progresivno odpihovanje
  -Velika venturijeva ročica ima mehak oprijem iz gume, ki olajša iskanje in uporabo. -Vzvod zmanjša količino vdora peska in je zato odporen na morebitno trenje, kar zagotavlja nemoteno delovanje.
  -Druga stopnja je izdelana z aktivno zaščito pred okužbo, saj so vsi oblikovani deli izdelani z dodatkom, ki ubija MRSA, ščiti pred E-Coli, bakterijami in glivami, zelo učinkovit pa je tudi proti virusom, plesni, kvasovkam in algam.
  -Silikonski izpušni ventil izboljša dihalno zmogljivost regulatorja.
  -Ustnik Comfo-bite™ praktično odpravlja utrujenost čeljusti.
  -Toplotni izmenjevalec (patentiran), ki obdaja ventilski mehanizem, odvaja mraz, ki ga povzroča ekspanzija plina, hkrati pa črpa toploto vode iz okolice.