Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 delovniki: Ponedeljek , Sreda, Petek 10.00–17.00 Sobota 9.00-12.00
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  Oblačila, Športna očala

  Pogled Mreža Vrstice
  Sortiraj po
  Prikaži per page

  AquaLung CERAMIQ-SKIN SHORT MOŠKE KRATKE HLAČE

  77,00 €
  Aqualung Ceramiq-skin moške kratke hlače, so namenjene nošenju pod mokro ali suho potapljaško obleko in pomagajo pri ohranjanju toplote med potopom v hladni vodi.

  AquaLung CERAMIQ-SKIN SHORT ŽENSKE KRATKE HLAČE

  77,00 €
  Aqualung Ceramiq-skin ženske kratke hlače, so namenjene nošenju pod mokro ali suho potapljaško obleko in pomagajo pri ohranjanju toplote med potopom v hladni vodi.

  AquaLung CERAMIQ-SKIN TOP MOŠKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI

  99,00 €
  Aqualung Ceramiq-skin Top moška majica s kratkimi rokavi, je namenjena nošenju pod mokro ali suho potapljaško obleko in pomaga pri ohranjanju toplote med potopom v hladni vodi.

  AquaLung CERAMIQ-SKIN TOP MOŠKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI

  99,00 €
  Aqualung Ceramiq-skin Top moška majica z dolgimi rokavi, je namenjena nošenju pod mokro ali suho potapljaško obleko in pomaga pri ohranjanju toplote med potopom v hladni vodi.

  AquaLung CERAMIQ-SKIN TOP ŽENSKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI

  94,60 €
  Aqualung Ceramiq-skin Top ženska majica s kratkimi rokavi, je namenjena nošenju pod mokro ali suho potapljaško obleko in pomaga pri ohranjanju toplote med potopom v hladni vodi.

  AquaLung CERAMIQ-SKIN TOP ŽENSKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI

  94,60 €
  Aqualung Ceramiq-skin Top ženska majica z dolgimi rokavi, je namenjena nošenju pod mokro ali suho potapljaško obleko in pomaga pri ohranjanju toplote med potopom v hladni vodi.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC CAMO MOŠKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI MASKIRNA

  33,00 €
  Aqualung Galactic Rashguard Camu moška majica s kratkimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC CAMO MOŠKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI MASKIRNA

  37,40 €
  Aqualung Galactic Rashguard Camu moška majica s dolgimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC MOŠKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI MODRA

  33,00 €
  Aqualung Galactic Rashguard moška majica s kratkimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC MOŠKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI MODRA

  37,40 €
  Aqualung Galactic Rashguard moška majica z dolgimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC ŽENSKA MAJICA DOLGIMI ROKAVI MODRA

  37,40 €
  Aqualung Galactic Rashguard ženska majica z dolgimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC ŽENSKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI MODRA

  33,00 €
  Aqualung Galactic Rashguard ženska majica s kratkimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC ŽENSKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI VIJOLIČNA

  33,00 €
  Aqualung Galactic Rashguard ženska majica s kratkimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD GALACTIC ŽENSKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI VIJOLIČNA

  37,40 €
  Aqualung Galactic Rashguard ženska majica z dolgimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  AquaLung RASHGUARD JACKET MOŠKA JOPICA S KAPUCO IN ZADRGO ČRNO-RUMENA

  63,80 €
  Aqualung jopica s kapuco in zadrgo v črno rumeni barvi je izdelana iz podobnih materialov kot rashguard. Zasnovana je za uporabo zunaj vode, ko je potrebna zaščita pred soncem. SPF 50.

  AquaLung RASHGUARD JACKET ŽENSKA JOPICA S KAPUCO IN ZADRGO SIVO-VIJOLIČNA

  61,60 €
  Aqualung ženska jopica s kapuco in zadrgo v sivo vijolični barvi je izdelana iz podobnih materialov kot rashguard. Zasnovana je za uporabo zunaj vode, ko je potrebna zaščita pred soncem. SPF 50.

  AquaLung RASHGUARD JUNIOR OTROŠKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI SIVO-ORANŽNA

  22,00 €
  Aqualung Rashguard otroška majica, v sivo oranžni barvi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki.

  AquaLung RASHGUARD JUNIOR OTROŠKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI SIVO-RUMENA

  22,00 €
  Aqualung Rashguard otroška majica, v sivo rumeni barvi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki.

  AquaLung ZIPPED RASHGUARD GALACTIC ŽENSKA MAJICA Z ZADRGO MODRA

  63,80 €
  Aqualung Galactic Rashguard ženska majica z zadrgo in dolgimi rokavi je namenjena nošenju v vodi in izven vode in služi kot zaščita pred sončnimi UV žarki ter drugimi dejavniki.

  Bare Neo Beanie neoprenska kapa 2mm črno-modra

  16,00 €
  Neoprenska kapa v črno-modri barvi, debeline 2mm