Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon.-Pet.: 9.00–17.00h
Sobota: Po dogovoru; trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  APEKS XL4+ BEL REGULATOR DIN

  592,00 €
  Nabor je konfiguriran iz 1. stopnje DB4 in 2. stopnje XL4. V kompletu je tudi gibljiva cev 75cm črne barve za 2. stopnjo. Kompaktna strojno obdelana in balansirana prva stopnja, ki temelji na ekspeditivno preizkušeni platformi Apeks DS4 v kombinaciji s tehnologijo MTX.
  SKU: AP0911W
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  PRVA STOPNJA:
  Prebojna, inovativna preoblikovana končna kapica prve stopnje in okoljska membrana pomagata preprečiti nabiranje ledu, ki lahko povzroči prosti pretok prve stopnje v ekstremnih okoliščinah. Prav tako ščiti prvo stopnjo pred poškodbami. Objemka membrane toplotnega izmenjevalnika z veliko površino pomaga povečati temperaturo plina v prvi stopnji, kar ima za posledico izboljšano učinkovitost v hladnih vodah. Edinstvena preuravnotežena zasnova membrane ima za posledico vrhunsko zmogljivost na globini.
  - 4 x MP vrata 3/8" UNF
  - 1 x HP vrata 7/16" UNF
  - material: medenina
  - površinski premaz: saten krom
  - priključek G5/8" DIN 300 bar
  - testirano po EN250A
  -Teža 630 gramov.
  DRUGA STOPNJA:
  Kompaktna in lahka druga stopnja izboljšuje udobje in pomaga zmanjšati utrujenost čeljusti pri dolgotrajnih potopih. Visoko zmogljiv pnevmatsko uravnotežen ročični ventil. Velik gumb za samoizpiranje in nadzorovan gumb za čiščenje. Ergonomski vzvod Venturi je enostaven za uporabo in lociranje. Upogljiva najlonska pletena cev ima boljšo učinkovitost hladne vode kot tradicionalna gumijasta cev. Standardni kovinski priključek cevi 9/16" za levo in desno stran. Ustnik Comfo-bite ima edinstven most, ki se prilega zgornjemu nebu in ne potrebuje pritiska ugriza, da ostane na mestu. Sponka za ustnike za večkratno uporabo omogoča preprosto menjavo ustnikov na terenu. Odlična preusmeritev mehurčkov. Teža 2. stopnje samo 155 gramov.