Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon. Sre. ZAPRTO Tor, Čet.Pet. 12.00–16.00h Sobota po najavi trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  APEKS XTX50 2. STOPNJA OCTOPUS, brez cevi

  210,00 €
  Pnevmatsko uravnotežena druga stopnja zagotavlja gladko in enostavno dihanje. Velika venturijeva ročica ima mehak oprijem iz gume, ki olajša iskanje in uporabo. Vzvod zmanjša količino vdora peska in je zato odporen na morebitno trenje, kar zagotavlja nemoteno delovanje.
  SKU: RS132113
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  XTX50 Octopus ima gumb za nadzor dihalnih naporov. Gumbi za čiščenje XTX so veliki in enostavni za upravljanje. Uporablja se 2-stopenjsko progresivno odpihovanje – pritisnite na odzračevanje ob strani, ki ima nižji pretok, uporabno, kjer je potreben večji nadzor, kot je polnjenje dvižnih vreč itd., nato pritisnite na sredino za polni učinek čiščenja, to se uporablja ko se regulator čisti. Lahko se spremeni iz konfiguracije cevi za desno roko v levo. Primerno za uporabo s hladno vodo. Pnevmatsko uravnotežena druga stopnja zagotavlja gladko in enostavno dihanje. Velika venturijeva ročica ima mehak oprijem iz gume, ki olajša iskanje in uporabo. Vzvod zmanjša količino vdora peska in je zato odporen na morebitno trenje, kar zagotavlja nemoteno delovanje. Proizvedeno z aktivno zaščito pred okužbami, saj so vsi oblikovani deli izdelani z dodatkom, ki ubija MRSA, ščiti pred E-Coli, bakterijami in glivami ter je zelo učinkovit tudi proti virusom, plesni, kvasovkam in algam. Silikonski izpušni ventil izboljša dihalno zmogljivost regulatorja. Ustnik Comfo-bite™ praktično odpravlja utrujenost čeljusti.