Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 delovniki: Ponedeljek , Sreda, Petek 10.00–17.00 Sobota 9.00-12.00
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  Plavuti

  Pogled Mreža Vrstice
  Sortiraj po
  Prikaži per page

  APEKS APEKS RK3 PLAVUTI

  151,00 € 244,00 €
  APEKS RK3 plavuti, so zasnovane s pomočjo meriške vojske in slovijo po izjemni zmogljivosti in zanesljivosti. Primerne za suho in mokro obleko.

  APEKS APEKS RK3 PLAVUTI BELE

  151,00 €
  APEKS RK3 bele plavuti, zasnovane s sodelovanjem z ameriško vojsko slovijo po izjemni zmogljivosti in zanesljivosti. Primerne za suho in mokro obleko.

  APEKS APEKS RK3 PLAVUTI HD

  150,00 €
  APEKS RK3 plavuti, zasnovane s sodelovanjem z ameriško vojsko slovijo po izjemni zmogljivosti in zanesljivosti. HD so trše od klasičnih RK3 plavuti. Primerne za suho in mokro obleko.

  APEKS RK3 VZMETNI PAŠČEK

  28,00 €
  APEKS nadomestni vzmetni pašček za plavuti RK3 in RK3HD. Hitra in enostavna menjava.

  AquaLung CARAVELLE modra

  33,00 €
  Plavuti CARAVELLE z zaprto peto v modri barvi.

  AquaLung CARAVELLE otroške plavutke modra

  24,00 €
  Otroške plavuti CARAVELLE z zaprto peto v modri barvi.

  AquaLung ESBS Pašček + sponke za plavutke/ 1 komplet

  15,00 €
  ESBS pašček + sponki za plavuti Technisub/Aqualung. Koplet za eno plavut.

  AquaLung EXPRESS ADJ NASTAVLJIVE PLAVUTI BELA

  85,00 €
  Aqualung Express ADJ so nastavljive plavuti z odprto peto, v beli barvi in so odlična izbira za potapljače, ki se potapljajo v hladnih in zmerno toplih vodah ter potrebujejo močan in kompakten list plavuti.

  AquaLung EXPRESS ADJ NASTAVLJIVE PLAVUTI ČRNA

  85,00 €
  Aqualung Express ADJ so nastavljive plavuti z odprto peto, v črni barvi in so odlična izbira za potapljače, ki se potapljajo v hladnih in zmerno toplih vodah ter potrebujejo močan in kompakten list plavuti.

  AquaLung EXPRESS ADJ NASTAVLJIVE PLAVUTI MODRA

  85,00 €
  Aqualung Express ADJ so nastavljive plavuti z odprto peto, v modri barvi in so odlična izbira za potapljače, ki se potapljajo v hladnih in zmerno toplih vodah ter potrebujejo močan in kompakten list plavuti.

  AquaLung EXPRESS ADJ NASTAVLJIVE PLAVUTI ORANŽNA

  85,00 €
  Aqualung Express ADJ so nastavljive plavuti z odprto peto, v oranžni barvi in so odlična izbira za potapljače, ki se potapljajo v hladnih in zmerno toplih vodah ter potrebujejo močan in kompakten list plavuti.

  AquaLung EXPRESS ADJ NASTAVLJIVE PLAVUTI RUMENA

  85,00 €
  Aqualung Express ADJ so nastavljive plavuti z odprto peto, v rumeni barvi in so odlična izbira za potapljače, ki se potapljajo v hladnih in zmerno toplih vodah ter potrebujejo močan in kompakten list plavuti.

  AquaLung EXPRESS ADJ ŽENSKE NASTAVLJIVE PLAVUTI ROZASTA

  85,00 €
  Aqualung Express ADJ so ženske nastavljive plavuti z odprto peto, v roza barvi in so odlična izbira za potapljače, ki se potapljajo v hladnih in zmerno toplih vodah ter potrebujejo močan in kompakten list plavuti.

  AquaLung EXPRESS PLAVUTI BELA

  56,00 €
  Aqualung Express plavuti v beli barvi so primerne za potapljanje z jeklenko in snorklanje. So odlična izbira za toplejše vode.

  AquaLung EXPRESS PLAVUTI ČRNO/MODRA

  56,00 €
  Aqualung Express plavuti v črno modri barvi so primerne za potapljanje z jeklenko in snorklanje. So odlična izbira za toplejše vode saj jih nosimo na boso nogo.

  AquaLung EXPRESS PLAVUTI ČRNO/ORANŽNA

  56,00 €
  Aqualung Express plavuti v črno oranžni barvi so primerne za potapljanje z jeklenko in snorklanje. So odlična izbira za toplejše vode.

  AquaLung EXPRESS PLAVUTI ČRNO/RUMENA

  56,00 €
  Aqualung Express plavuti v črno rumeni barvi so primerne za potapljanje z jeklenko in snorklanje. So odlična izbira za toplejše vode.

  AquaLung EXPRESS PLAVUTI ČRNO/SIVA

  56,00 €
  Aqualung Express plavuti v črno sivi barvi so primerne za potapljanje z jeklenko in snorklanje. So odlična izbira za toplejše vode.

  Aqualung Grand Prix Plus Junior Otroške plavuti modra

  24,00 €
  Otroške plavuti z zaprto peto v modri barvi.

  AquaLung HOT SHOT NASTAVLJIVE PLAVUTI BELA

  102,00 €
  Aqualung HotShot so nastavljive plavuti, z odprto peto, v beli barvi. Primerne za potapljanje v toplejših vodah, nudijo močan zamah pri potapljanju z jeklenko.

  Plavuti

  Filter by:

  Clear All
  Min: 5,00 € Max: 153,00 €
  5 153
  Proizvajalci