Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon.-Pet.: 9.00–17.00h
Sobota: Po dogovoru; trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje

  BARE ExoWear kapuca unisex

  ExoWear kapuca nudi največjo toplotno zaščito, ki je na voljo v naravno plovnem oblačilu za zaščito pred izpostavljenosti različnim dejavnikom. kapuca z Omnired tehnologijo je zasnovana za uporabo pri različnih športnih aktivnostih. Kapuca ExoWear ponuja odlično zaščito in dodatno toploto za glavo med aktivnostmi v hladni vodi.
  45,01 €

  velikost


  Prosimo, izberite eno izmed možnosti!
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  Infrardeča tehnologija OMNIRED ™ v tkanini brezrokavnika pretvori vašo odhodno telesno toploto v infrardečo energijo in jo odbije nazaj v vaše telo za termično toploto. Troslojna tkanina ščiti pred najostrejšimi elementi z materiali, ki odbijajo vodo, so odporni proti vetru, dihajo, se hitro sušijo, odvajajo in delujejo protimikrobno.
  Troslojna tkanina:
  Ne glede na to, ali se potapljate, vozite s kajakom ali veslate stoje, vas inovativna troslojna tkanina ExoWear ščiti pred najostrejšimi elementi. Zunanja plast, membrana in notranji flis imajo lastnosti, ki so vodoodbojne, odporne proti vetru, zračne, hitro sušeče, odvajajoče in protimikrobne.
  Zunanja plast, odporna proti UV-žarkom, ima trpežen vodoodbojni zaključek, ki zagotavlja zaščitni ovoj, ki odvaja vodo, absorbira manj vode in skrajša čas sušenja.
  Zračna membrana, odporna proti vetru, zagotavlja maksimalno udobje pri napornejših vodnih športih in pomaga uravnavati telesno temperaturo, hkrati pa preprečuje hlajenje zaradi vetra.
  Microban® Antimikrobna notranjost s hidrofobno tehnologijo in hitro sušečim premazi iz flisa pomeni manj neprijetnih vonjav in enostavnejšo obleko za pakiranje za transport do vašega naslednjega cilja ali potapljaškega mesta.
  Lastnosti:
  - Ploski šiv za vrhunsko končno obdelavo
  -2MM Elastek neopren na obrazu za udobje in tesnjenje
  -»Krilo« na vratu za dodatno varnost
  Tehnične specifikacije
  -3D vzorec za optimalno obliko in prileganje
  -Omnired tehnologija
  -ExoWear upočasni toplotno izgube za 36% pri 1ATM tlaka (dokazano v kontroliranih laboratorijskih toplotnih testih)