Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon. - Pet. 09.00–17.00h Sobota 9.00 do 12.00trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje
  Proizvajalec: Cressi

  CRESSI ARA EBS PLAVUTI ČRNA

  Črne plavuti Ara EBS.
  129,99 €
  Tabele velikosti

  velikost


  Prosimo, izberite eno izmed možnosti!
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  Glavna značilnost teh plavuti je polipropilenski list plavuti, ki nudi odličen odriv v vodi in teža ni več težava. Plavuti zagotavljajo večjo potisno moč pri potapljačevem brcanju, kar se kaže v odličnem razmerju napora in zmogljivosti. Posebno oblikovani utori na listu omogočajo izjemno stabilnost in potisk. Čevelj plavuti iz termo gume (z različnimi stopnjami trdote), je zelo udoben za nošenje, z ergonomsko obliko pa je zagotovljeno pravilno prileganje. Pašček za peto, je poseben okrogel elastičen pas, ki se odlično prilega različnim velikostim in oblikam stopal in nudi udoben, praktičen in prilagodljiv sistem fiksiranja. Plavuti imajo posebno režo, za enostavno obuvanje in sezuvanje, kljub nošenju rokavic za potapljanje v hladni vodi.
  Aba Ebs plavuti so na voljo v dveh stopnjah trdote HB (Hard blade – Trd list) in SB (Soft blade – mehak list). Izpolnjujejo vse potrebe izkušenih potapljačev, od profesionalcev do naprednih ljubiteljev.
  Ara EBS HB
  Trši model lista, radi izberejo potapljači, ki iščejo maksimalni odriv in so v zadostni fizični pripravljenosti. Odlično se obnesejo pri potopih z močnejšimi tokovi.
  Ara EBS SB
  List tega modela je zelo mehek in je primeren za situacije v kateri je potrebna visoka zmogljivost, vzdržljivost in odpornost, brez utrujanja nog. Model je kot nalašč za podvodno fotografiranje, raziskovanje in splošno potapljanje
  EBS pašček
  Cressi je razvil ta poseben pašček za potrebe tudi najbolj zahtevnih potapljačev, ki potrebujejo udobno, vendar še vedno praktično in obvladljivo fiksiranje plavuti. Zadostno velika reža omogoča enostavno obuvanje, tudi če potapljač nosi tri prstne rokavice za mrzle vode. Okrogel pašček je izjemno prožen, zato njegovo prilagajanje ni potrebno, plavut pa ostane na svojem mestu kljub povečanemu hidrostatičnemu tlaku.