Close
POKLIČITE NAS: +386 (0)2 620 27 02 +386 (0)31 574 193 Pon. - Pet. 09.00–17.00h Sobota 9.00 do 12.00trgovina@extreme-sport.si
0 izdelkov
V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije
  Filters
  Nastavitve
  Iskanje
  Proizvajalec: Cressi

  CRESSI REACTION EBS PLAVUTI ČRNO SREBRNA

  Črno srebrne Reaction Ebs plavuti.
  99,99 €
  Tabele velikosti

  velikost


  Prosimo, izberite eno izmed možnosti!
  Zaloga: Dobava 1 - 5 dni
  Reaction EBS je Cressi-jeva tehnično najbolj napredna plavut, katere list je izdelan iz inovativnega polipropilena, kar naredi to plavut veliko bolj odzivno in fleksibilno in od prejšnjih zasnov. Omogoča lažje in močnejše zamahe, zato primerna za vse vrste potapljačev. Nov, daljši list učinkovito prenaša energijo od računalniško izdelanega čevlja (stopala) plavuti in tako kot pri ostalih Cressi plavutih, se list začne na vrhu čevlja plavuti, saj se s tem poveča efektivna površina za zagotavljanje večjega potiska. Posebnost so izboljšane zaponke za zaklepanje paščka ter poseben material, ki izboljša oprijem izven vode.
  EBS pašček
  Cressi je razvil ta poseben pašček za potrebe tudi najbolj zahtevnih potapljačev, ki potrebujejo udobno, vendar še vedno praktično in obvladljivo fiksiranje plavuti. Zadostno velika reža omogoča enostavno obuvanje, tudi če potapljač nosi tri prstne rokavice za mrzle vode. Okrogel pašček je izjemno prožen, zato njegovo prilagajanje ni potrebno, plavut pa ostane na svojem mestu kljub povečanemu hidrostatičnemu tlaku.